Nanoil Hårolje

Nanoil er et produkt som vil ta vare på enhver hårtype. Hvis håret ditt er tørt og skadet, vanskelig å style, fett ved røttene eller har flisete tupper, vil Nanoil være det beste bøtemiddelet. Hvordan er det mulig? Det finnes tre typer olje tilgjengelig på det kosmetiske markedet: Nanoil for hår med lav porøsitet, Nanoil for hår med medium porøsitet, og Nanoil for hår med høy porøsitet.

På denne måten vil alle kunne finne det beste produktet.

Hvorfor bør du bruke det?

Nanoil Hårolje gir enestående resultater. Takket være innholdet av naturlige ingredienser, vitaminer og andre fordelaktige stoffer, gir den næring til både hår og hodebunn. Nanoil for hår med høy porøsitet forhindrer skade fra høye temperaturer, vaskemidler eller uriktig børsting. Den gir fuktighet til håret og gir hodebunnen mange verdifulle næringsstoffer. Produktet forhindrer tuppene fra å flise seg, beskytter mot UV-stråling og forsterker den naturlige fargen på håret. Nanoil for hår med medium porøsitet regulerer talgutskillelsen, forhindrer fet hodebunn og gjenoppretter dens normale pH-verdi. Dessuten pleier produktet hårtuppene, og polerer og glatter ut håret. Nanoil for hår med lav porøsitet beskytter fargen mot å blekne, forhindrer fet hodebunn og dobler volumet. I tillegg gjør den styling lettere, temmer uregjerlig hår og korter ned tørketiden betraktelig.

Hvordan påføre Nanoil Hårolje?

Nanoil Hårolje kan brukes på flere måter. Bruk den mengden av produktet som vil passe for lengden og tykkelsen av håret ditt. Påfør den umiddelbart etter hårvask eller etter føning. Dette vil gjøre håret glattere og mer glansfullt. Nanoil Hårolje kan også påføres til tuppene av håret eller i hodebunnen. På denne måten forhindrer du skade på tuppene og gir hårsekkene mange næringsstoffer. Noen dråper Nanoil kan også tilsettes andre hårpleieprodukter for å berike sammensetningen deres og få dem til å virke bedre.

Er den verdt å anbefale?

Selvsagt! Håroljene fra Nanoil kan brukes av alle kvinner, uansett hårtype. Interessant nok kan produktet også brukes av menn – det vil være nyttig for å pleie skjeggene deres; det vil også styrke hårfolliklene deres og hindre hårtap. Nanoil Hårolje er verdt å anbefale fordi den inneholder mange vegetabilske oljer, vitamin A og E, kerastim og baicapil (stoffer som hindrer hårtap) og regenererende og forskjønnende ingredienser (silke, keratin, lanolin og pantenol). I tillegg er påføringen av produktet svært lett takket være den pålitelige pumpen. En flaske Nanoil inneholder så mye som 100 ml, noe som absolutt er nok til en lang behandling.

Fordeler:

  • Forbedrer tilstanden til hår og hodebunn
  • Gjør styling av håret lettere
  • Beskytter mot UV-stråling og mot varm luft fra hårføneren
  • Gir næring og fuktighet, polerer
  • Glatter ut krusete hår, eliminerer statisk elektrisitet
  • Inkluderer mange naturlige ingredienser
  • Den er lett å påføre
  • Den store flasken er nok til en lang behandling

Ulemper:

  • fingeravtrykk kan bli værende på glassflasken og gjøre at den ser slurvete ut