ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-pure-treatment-oil

Oil Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil er designet for pleie av alle hårtyper. Den inneholder ingen tørkende eller irriterende stoffer. Dette er grunnen til at produktet anbefales for folk med sensitiv hud.

Sjekk selv hvordan denne oljen fungerer.

Hvorfor bør du bruke den?

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil gir en fuktighetsgivende og nærende virkning til skadet hår. Den beskytter tuppene fra å flise seg og tørke ut. Dette vil spesielt hjelpe de som ofte styler håret uriktig eller som bruker upassende utstyr til børsting av håret. I tillegg gir produktet en naturlig glans, bevarer fargen, glatter ut og beskytter mot skade forårsaket av ytre faktorer. Videre sikrer de naturlige ingrediensene som produktet inneholder, omfattende pleie for hår og hodebunn. Produktet inneholder bambusolje som er rik på Omega 3, Omega 6 og Omega 9. Disse stoffene gir motstandskraft og styrker selv det mest svekkede håret. Jenter med skadet går vil bli fornøyd med resultatene av jevnlig bruk.

Hvordan påføre Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil?

Husk å beskytte øynene under påføringen. Hvis selv en liten mengde av produktet kommer inn i dem, kan irritasjoner oppstå. Derfor bør du være svært forsiktig når du påfører Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil. Produktet bør påføres fra midten av hårlengden, i vått eller tørt hår. Så må du la håret lufttørke eller bruk en føner med kald luft. Oljen kan også brukes som et sluttprodukt som gir glans til frisyren din. Derfor passer det å påføre den før et viktig møte eller et stort arrangement. Hvis du har flisete tupper vil produktet også hjelpe deg. Gni noen få dråper av produktet inn i tuppene og la det være i flere timer. Etter den påkrevde tidsperioden vasker du produktet av med en skånsom sjampo.

Er den verdt å anbefale?

Den anbefales til alle som bryr seg om vakkert hår og en sunn hodebunn. Har du fargebehandlet hår er Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil også for deg. Produktet tar vare på skadet, tørt hår og irritert hodebunn. Flasken med Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil er utstyrt med en pipett, som gjør påføringen lettere for de som bruker denne typen produkt for første gangen. Det naturlige innholdet behandler dessuten lokkene og gir tilstrekkelig beskyttelse, næring og fuktighet. En pakke med størrelse på 50 ml er nok til rundt fem måneders behandling. Ytterligere fordeler ved produktet er at det ikke inneholder noen kunstige fargestoffer eller parabener. Dette er viktig informasjon for mennesker med svært sensitiv hud eller de som sliter med forskjellige allergier.

Fordeler:

  • Gir glans og glatthet
  • Lett påføring
  • Naturlig innhold
  • Beskyttelse mot skadelige ytre faktorer

Ulemper:

  • Kan irritere øyne og øyelokk
  • Anbefales kun for å pleie tykt og tett hår
  • Kan tynge ned tynt hår
  • Gjør at tynt hår blir statisk