Dabur Amla

dabur-amla-hair-oil

Dette er en annen indisk olje på denne listen. Til tross for den karakteristiske lukten, anbefales og brukes den av mange kvinner verden over. Hvilke resultater kan behandling med dette produktet gi? Det beste du kan gjøre er å prøve det selv.

Se hvordan det virker og hva egenskapene til oljen Dabur Amla er.

Hvorfor bør du bruke den?

Dabur Amla Oil anbefales for normalt, tørt og skadet hår. Den har fuktighetsgivende, regenererende og styrkende virkning. Den inneholder mange naturlige stoffer, blant disse: sesamolje, bambusolje og peanøttolje. Sesamolje forhindrer for tidlig grå hår, forhindrer hårtap, beskytter mot solstråling, hjelper å bekjempe flass og andre hodebunnslidelser. Dabur Amla gir næring til håret i dybden, gir naturlig glød og lindrer irritasjoner. Produktet inneholder også ingredienser som bekjemper frie radikaler, og ekstrakt av indisk stikkelsbær, med andre ord – amla. Almafrukten regenererer flisete tupper, styrker og gjenoppbygger skadet hår. Dessverre kan man også finne kunstige fargestoffer og parfyme i Dabur Amla. Disse kan gi allergiske reaksjoner, spesielt for folk med svært sensitiv hodebunn.

Hvordan påføre Dabur Amla?

Dabur Amla er ideell for håroljebehandling, noe som er et tradisjonelt indisk pleierituale. En større mengde av produktet bør påføres i hele lengden og ved hårrøttene. La det være i håret i rundt en time; i løpet av den tiden trenger næringsstoffene i produktet inn i folliklene og hårets indre strukturer. Etter denne perioden vasker du Amla Dabur av med en skånsom sjampo. Men hvis du tok i mer olje enn det som er anbefalt av produsenten kan du få problemer med å vaske håret. Hva gjør du i en slik situasjon? Du har ikke noe annet valg enn å gjenta renseprosessen. I tillegg kan dette indiske produktet også påføres i hårtuppene. Takket være jevnlig behandling vil håret ditt bli sunnere og vakrere.

Er den verdt å anbefale?

Amla Dabur oil vil for det meste appellere til de menneskene som har svært skadet hår. Blir huden i hodet fet svært raskt? Reduser mengden olje du tar i håret. Dette vil hindre at flass og andre hudsykdommer oppstår. Hvis du er en fan av å olje håret kan du også bruke Amla Dabur. Utfør behandlingen på den måten profesjonelle frisører eller indiske kvinner gjør det. En pakke med størrelse på 200 ml er nok til dusinvis av påføringer. Videre er også flasker på 100 ml og 300 ml tilgjengelig på nett. Har du ikke noe imot den intense duften kan du fritt bruke dette produktet. Du vil definitivt bli fornøyd med behandlingen.

Fordeler:

  • Regenererer og gir glans
  • Stor størrelse
  • Inneholder naturlige oljer

Ulemper:

  • Parfyme
  • Inneholder kunstige fargestoffer og parfyme
  • Kan gi fett hår
  • Vanskelig å vaske av
  • Lite tilgjengelig