Dabur Vatika coconut hair oil

vatika-coconut-enriched-oil

Den indiske oljen Dabur Vatika anbefales til pleie av normalt hår og tørr, sensitiv, normal og fet hodebunn. Den ble skapt i henhold til oppskriftene som brukes innen Ayurveda, eller indisk folkemedisin.

Den gir absolutt resultatene du alltid har ønsket deg.

Hvorfor bør du bruke den?

Kokosoljen for hår fra Dabur Vatika har fuktighetsgivende, lindrende, regenererende og styrkende effekt. Den gjør håret vakrere og sunnere. Den hjelper med å bekjempe flass og lindrer irritasjoner. Produktet regulerer talgutskillelsen og forhindrer bakterievekst som kan gi infeksjoner og hudsykdommer i hodebunnen. Den beskytter håret mot skadelige faktorer fra det ytre miljøet, forbedrer den naturlige hårfargen, forbedrer glans og gir næring. I tillegg beskytter den mot skadelig UV-stråling, forurensning og frie radikaler. Oljen Dabur Vatika inneholder følgende komponenter: neem-, brahmi-, amla- og lawsoniaekstrakt, melk, kokosolje, rosmarinolje og sitronolje. De fleste er karakteristiske for indisk folkemedisin og brukes svært ofte av indere. Disse plantene er populære brukt som kosmetikkingredienser i indiske frisørsalonger. De har sterke fuktighetsgivende, lindrende og polerende egenskaper som gjør håret mykt å ta på og lett å style. Nå vet du hemmeligheten til alle Bollywood-stjernene.

Hvordan påføre Dabur Vatika coconut hair oil?

Husk at det kun er systematisk bruk av produktet som gir tilfredsstillende resultater. Oljen må brukes minst en gang i uken. Påfør den i hele hårlengden, og fokuser på tuppene og hodebunnen. En slik behandling vil virke selv for folk som sliter med overproduksjon av talg eller har svært sensitiv hodebunn. For de beste resultatene bør du utføre en håroljebehandling – en metode for å gi næring som er svært populær i India. Påfør en større mengde av produktet i håret og la det bli værende i flere timer. Hvis hårstråene dine krever omfattende regenerering kan du la Dabur Vatika være i håret over natten, og vaske den ut om morgenen. Håroljebehandlingen kan gjøres på flere måter. Produktet kan påføres i tørt eller vått hår før du tar i maske eller balsam, eller som tilsetning i masker eller balsam. Hvilken metode vil bli din favoritt?

Er den verdt å anbefale?

Hvis du bruker produkter med naturlige ingredienser, du lever i harmoni med naturen, du bruker produkter med terapeutiske egenskaper, da er kokosoljen fra Dabur Vatika riktig valg for deg. Den vil gjenoppbygge skadet hår, regenerere hodebunnen og forskjønne enhver hårfrisyre. Den er et ideelt produkt for å olje håret. Begynner du å bruke kokosolje fra Dabur Vatika i dag vil du raskt kunne merke at håret er mye bedre og vakrere. Som et av de få hårpleieproduktene som er samlet i denne rangeringen, følger det ikke med noen pumpe for lettere påføring. Men jenter som bryr seg om håret sitt vil ikke ha noen problemer med å leve med det. Pakken lukkes med et klikk.

Fordeler:

  • Gir fuktighet og polerer
  • Beskytter tuppene mot å flise seg
  • Glatter ut håret
  • Naturlig innhold
  • Gir næring og regenererer hodebunnen

Ulemper:

  • Spesifikk duft
  • Lite tilgjengelig
  • Ikke særlig effektiv
  • Ingen pumpe eller pipett inkludert i pakken