Dove Serum-In-Oil

dove-serum-in-oil

Dove Serum-In-Oil anbefales for å pleie både den indre og ytre strukturen til håret. Den er beregnet på normalt, tørt og skadet hår. Til tross for den lille pakken til oljen, er den svært effektiv, og den doble formelen gir næring i dybden til hår og hodebunn.

Sjekk hvilke resultater dette produktet kan tilby.

Hvorfor bør du bruke den?

Produktet fra Dove er en kombinasjon av serum og olje. Serumet påvirker håret fra innsiden; det gir næring til hårsekkene. Mens oljen glatter ut og polerer fra utsiden. Med Dove Serum-In-Oil får hår og hodebunn grundig pleie. Du kan også være trygg på at lokkene dine har fått næring fra rot til tupp. Oljen gir glans og har fuktighetsgivende, utglattende og regenererende egenskaper. Den skånsomme formelen passer perfekt til alle hårtyper. Folk som har rett eller krøllete hår, tykt og tynt, tørt eller normalt kan bruke Dove Serum-In-Oil. Bare husk at produktet anbefales spesielt for sensitiv og tørr hodebunn. Produktet gjenoppbygger flisete tupper perfekt. Takket være dette vil håret ditt bli i riktig stand.

Hvordan påføre Dove Serum-In-Oil?

Bruken av Dove Serum-In-Oil er svært enkel. Bare en liten mengde olje er nok til å gi næring i dybden og pleie hår og hodebunn. Størrelsen på dosen må passe til lengden på håret og hvor skadet det er. Påfør produktet før hårvask, i tørt hår eller rett etter at du har vasket håret. Dove Serum-In-Oil bør påføres fra midtlengden eller bare i tuppene. Produktet absorberes umiddelbart. Videre får ikke produktet håret til å klistre seg sammen, gir ikke fet hodebunn, og misfarger ikke klærne. Børsting, tørking og styling av håret blir lettere og raskere. Oljen beskytter det mot varme og beskytter hårstråenes ytterlag og gir utglattende og fuktighetsgivende egenskaper.

 Er den verdt å anbefale?

Dove Serum-In-Oil kan kjøpes i alle parfymerier, men den finnes også i mange nettbutikker og salonger. En annen fordel er at den absorberes raskt og lukter godt. Den vakre aromaen dekker langt hår. Hvis håret ditt er skadet av varmestyling eller du har flisete tupper, er dette produktet for deg. Det vil ta godt vare på håret ditt og gjøre at det blir sterkere, sunnere og vakrere. Bare husk at hvis du påfører det feil, vil det ikke gi pleie til hårstråene dine. Derfor må du sørge for å følge instruksjonene på pakken. Produktet anbefales ikke for fint eller kort hår. Har du en slik frisyre bør du ikke bruke Dove Serum-In-Oil. Dette kan tynge ned håret ditt og gjøre det fett og ikke særlig luftig. Dessverre forbedrer den ikke tilstanden til tørt hår. Den inneholder parafinvoks og parfyme, som kan gi irritasjoner.

Fordeler:

  • Tilgengelighet
  • Fin duft
  • Gir glans
  • Gjør børsting lettere

Ulemper:

  • Liten størrelse
  • Gir ingen resultater hvis uriktig påført
  • Ikke nok pleie til tørt hår
  • Anbefales bare til tykt og tett hår