Kemon Actyva Bellessere Oil

kemon-actyva-bellessere-oil

Er håret ditt skadet, svekket og trenger næring? Hvis svaret er ja, bør du prøve Kemon Actyva Bellessere Oil. Et slikt produkt gir forskjønnende og pleiende egenskaper, tar vare på ikke bare håret, men også hodebunnen.

Den vakre duften dekker håret og blir værende med deg hele dagen.

Hvorfor bør du bruke den?

Kemon Actyva Bellessere Oil har antioksiderende, regenererende, nærende og beskyttende egenskaper. Den har mange aktive ingredienser, beskytter mot skadelige faktorer fra omgivelsene, gjenoppbygger skadet hår. Den senker aldringsprosessene: skallethet, grå hår, overdrevent hårtap. Gjør håret mer motstandsdyktig og fleksibelt, hodebunnen blir ikke tørr, håret blir tykt og har intens farge. Produktet har en lett tekstur som ikke tynger ned håret. Derfor kan det også brukes av folk med tynt og kort hår. Den inneholder arganolje og linfrø. Den første av dem gir næring i dybden, beskytter mot frie radikaler og gir næring. Linfrøolje tar vare på det nødvendige vannivået i hår og hodebunn. Dette forhindrer uttørking og skade på håret, og dessuten gir det glans og glatthet. Hvis du sliter med tørt og krusete hår, bør du sørge for å prøve Kemon Actyva Bellessere Oil.

Hvordan påføre Kemon Actyva Bellessere Oil?

Håroljen Kemon Actyva Bellessere Oil bør påføres før eller etter du vasker håret. Påføringsmetoden avhenger av din personlige preferanse, og hvilken type pleie håret ditt trenger. Hvis håret er tørt og vanskelig å style, bruker du produktet før du vasker håret. Men hvis du vil få håret ditt til å skinne, bør du påføre oljen etter å ha vasket håret, i den ferdige frisyren eller før du styler håret. En eller to pumper av Kemon Actyva Bellessere Oil er nok. Påfør den i håret og gni den godt inn. Så kan du tørke eller style håret. Det er også en god idé å la den få lufttørke. En pakke med produktet med en størrelse på 125 ml er nok til dusinvis av påføringer. Føler du at dette ikke er nok trenger du ikke å bekymre deg. Det finnes også tilgjengelig flasker som inneholder fra 100 til 250 ml i parfymeriene. Husk at det kun er jevnlig bruk av oljen Kemon Actyva Bellessere Oil som gir tilfredsstillende resultater.

Er den verdt å anbefale?

Hvis håret ditt er normalt, tørt eller skadet bør du ikke nøle lenger. Prøv Kemon Actyva Bellessere Oil, og du vil se selv at produktet absolutt vil hjelpe deg. Flasken er utstyrt med en pumpe for å gjøre påføringen enkel, og den lette formelen er ikke klissete eller tynger håret ned. Dette er grunnen til at produktet anbefales til alle som har tynt og kort hår. I tillegg kan personer med mørkt, lyst, rødt og til og med grått hår bruke den med hell. Bare husk at produktet anbefales til normal hodebunn. Den må ikke påføres i fet hud, siden dette kan gi større talgutskillelse og dermed gjøre hårets tilstand verre.

Fordeler:

  • Stor størrelse
  • Antioksiderende egenskaper
  • Gir næring og fuktighet
  • Fin duft
  • Lett formel

Ulemper:

  • Anbefales ikke til fet hodebunn
  • Varer et par timer i håret.