Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

Håroljen Kerastase Elixir Ultime er et produkt for spesielle oppgaver. På den ene siden pleier og forskjønner den, og på den andre beskytter den og gir næring. Andre fordeler ved produktet er: lett påføring, naturlig innhold og vakker duft.

Sjekk selv om dette produktet vil passe for deg.

Hvorfor bør du bruke den?

Kerastase Elixir Ultime hårolje har antioksiderende egenskaper. Den beskytter håret mot frie radikaler og forhindrer for tidlig grå hår og hårtap. Produktet gir mykhet og glans. I tillegg beskytter det fargebehandlede lokker mot at fargen blekner og tørker. Næringsstoffene som Kerastase Elixir Ultime inneholder pleier tilstanden til hår og hodebunn. Produktet glatter ut den ytre hårstrukturen, gjør det lettere å gre håret og legger til rette for styling. Temmer selv de mest uregjerlige hårstrå, korter ned på fønetiden og gjør varmestyling enklere. Forhindrer krusethet og statisk elektrisitet. Den inneholder så mye som fire naturlige oljer: mais, argan, camelia og pracaxi. Den første gir næring og motstandskraft. Arganoljen er rik på vitamin A, D og E; den har også beskyttende virkning. Pracaxi-oljen forbedrer immuniteten, mens cameliaoljen gir glans. Kombinasjonen av disse bestanddelene gir bedre beskyttelse av håret, flere næringsstoffer og aktive ingredienser har mulighet til å trenge inn i håret og gi optimal pleie.

Hvordan påføre Kerastase Elixir Ultime?

Bare en liten mengde olje er nok til at håret blir sunt og vakkert. Kerastase Elixir Ultime hårolje kan påføres både i vått og tørt hår i hele lengden eller bare i tuppene. Påføringsmetoden avhenger bare av din personlige preferanse; velg den som ikke vil gi deg noen problemer, som tar kortere tid og som gir fantastiske resultater. Etter rundt 30 minutter skyller du ut Kerastase Elixir Ultime med en skånsom sjampo. Husk at hvis du påfører et preparat som inneholder svært rensende stoffer, kan du vaske bort alle de verdifulle egenskapene til oljen. Etter sjamponering føner du håret ved å bruke et verktøy med ioniseringsfunksjon. Hvis håret ditt er svært skadet og du har irritert hodebunn, bør du begrense bruken av verktøy som genererer varme.

Er den verdt å anbefale?

Ja, selvsagt. Kerastase Elixir Ultime anbefales spesielt for de som ofte styler håret med føner, rettetang eller krølltang. Produktet beskytter hårstrå og tupper perfekt. Oljen kan også brukes av de som har hår som er skadet av forskjellige stylingbehandlinger. Kerastase Elixir Ultime vil pleie hår som er skadet av farging, permanent, hyppig utretting eller føning. I tillegg vil den gi fuktighet i dybden til hår som har vært utsatt for overdrevent mange stylingprodukter (som lakk, voks, gelé). En pakke med en størrelse på 125 ml er nok til flere måneders behandling.

Fordeler:

  • Naturlig innhold
  • Lett påføring
  • Fin duft
  • Pleier og gir næring

Ulemper:

  • Inkluderer silikon
  • Håret blir vant til effekten av oljen
  • Uriktig påført olje gir ikke resultater